Visibilitzem-nos

Si ets dona i estàs vinculada a Sant Boi, crea el teu perfil, comparteix sabers i estableix contactes.

Lluïsa Martínez Montserrat

Lluïsa Martínez Montserrat

Presentació:
Soc la Lluïsa Martínez, pedagoga i aromatòloga. Estic vinculada a Sant Boi gràcies a l'àmbit professional.

La meva passió per l’aromateràpia i els olis essencials m'ha portat a divulgar els seus beneficis en els diversos aspectes personals i de salut a través de formacions de diversa durada.

Em podeu trobar a la Olivera com a tutora de la Uned Sènior, amb formacions com: “OLIS, ESSÈNCIES I UNGÜENTS AL LLARG DE LA HISTÒRIA. HISTÒRIES DE TOCADOR, CURES CORPORALS I OLFACTE”. En aquesta formació fem un recorregut per diverses cultures, com l’Antic Egipte, l’Imperi Romà, l’Edat Mitjana, les Trementinaires i més temàtiques on coneixem com han elaborat ungüents i altres preparats tant per la cura de la salut com la bellesa.

Un altre del temes que imparteixo és “HISTORIES A LA VORA DEL FOC. LES AVIES ENS PARLEN DE PLANTES I BRUIXES”, formació amb la que volem fer un reconeixement de les dones que van patir la cacera de bruixes i a totes aquelles àvies que gràcies a la seva saviesa i al recull de remeis ancestrals ens han cuidat en la nostra infantesa.També em podeu trobar a Cal Ninyo amb formacions més pràctiques on estudiem amb profunditat els diferents sistemes corporals i com podem guarir-nos de forma natural amb olis essencials i altres productes que ens ofereix la natural, per a poder fer prevenció i tractaments personalitzats així com del sistema nerviós per abordar temes com l’estrès, l’ansietat o l’insomni.
Compartir perfil