Visibilitzem-nos

Si ets dona i estàs vinculada a Sant Boi, crea el teu perfil, comparteix sabers i estableix contactes.

Marta Gimeno Robles

Marta Gimeno Robles

Presentació:
Hola a totes!

Sóc la Marta, nascuda a Sant Boi el 1.981, on he viscut molts anys la Farola, prop de la Plaça Catalunya. Vaig estudiar al Joan Bardina i al Col·legi Llor fins que vaig diplomar-me en Ciències Empresarials a la Universitat Pompeu Fabra.

La meva trajectòria professional ha passat per la banca, el retail, l’administració pública… però fins el 2012 no vaig descobrir la meva autèntica vocació: Unir la tecnologia per unir persones o donar a conèixer històries, empreses, projectes…

Però ara, el que importa…

Ara que sóc mare i emprenedora des del 2.012 tinc les coses més clares, veig les coses d’una altra forma… però ha costat arribar fins aquí! Recordo com de diferents eren les coses a la meva vida amb 15 anys (el maltractament era present a casa), amb 21 anys ja fora de casa (una època on realment encara no sabia qui era jo…), amb 30 començant a trobar-me a mi mateixa… i ara amb la família més bonica del món i sentint-me capaç de tot.

Així doncs, si puc ajudar a qualsevol altra dona, des de la vessant personal o professional a sentir-se capaç de tot, o si puc ajudar a Sant Boi a ser una ciutat que aposta per visibilitzar el talent, l’experiència i la col·laboració femenina, aquí em teniu!

Som-hi, dones! Ajudem-nos!
Compartir perfil