Visibilitzem-nos

Si ets dona i estàs vinculada a Sant Boi, crea el teu perfil, comparteix sabers i estableix contactes.

Marta Montero

Marta Montero

Presentació:
Hola! Sóc la Marta, i sóc professora de Cicles Formatius de Grau Superior de Comerç Internacional i Transport i Logística.

Sóc nascuda a Sant Boi, on he viscut molts anys i on tinc la meva família, amics i amigues de tota la vida.
Des de ben petita havia tingut clar que volia anar a la Universitat. La Diplomatura en Ciències Empresarials va ser el camí triat. Durant aquells anys vaig descobrir moltes coses importants: No m'agradava la comptabilitat, i m’apassionava tot el que tingués a veure amb el Comerç i el Transport Internacional. Així que després de treballar com a auxiliar administrativa mentre estudiava, vaig refer el meu currículum per buscar feina en empreses que es dediquessin al Comerç i Transport Internacional. Aquí va començar el gran viatge en aquest sector, que va durar més de 15 anys!

Llavors, per què sóc professora si ja havia trobat una feina que m’agradava, que se’m donava bé i en la que tenia èxit i reconeixement professional? Doncs perquè era la meva vocació real, i tot i estar a un calaix durant molts anys , mai la vaig oblidar!
Aquest amor per l’ensenyament el vaig conrear fent de monitora a l’Esplai La Barretina de Sant Boi.

Així doncs, us animo a lluitar pels vostres somnis i a no conformar-vos. Jo vaig trigar 15 anys! Quan penso en els anys que el somni va ser el calaix m'adono que també van ser una oportunitat d'aprendre moltes més coses , un coneixement que ara puc compartir i transmetre al meu alumnat.
Què hi pot haver millor?
Compartir perfil